Látogassa meg kiemelt partnereink honlapját!
 
  
 
 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánunk!

Köszöntjük olvasóinkat Hírlevelünk karácsonyi számával, amelyben fontos hírek, év végi akciók és kikapcsolódási ajánlatok várják az olvasót.
Év végéhez közeledve szeretnénk megköszönni olvasóink megtisztelő figyelmét a Műszeroldal és a Hírlevelünk iránt.

Valamennyiünk életét jó ideje az aktuális COVID helyzet befolyásolja és ennek egyik velejárója, hogy jelentősen megnőtt a Hírlevelünk olvasottsága, érdemes tehát ránk gondolniuk a jövő évi marketing terv összeállításakor!

Ha hirdetések összeállításához segítségre van szükségük hívjanak bennünket a Szerkesztőség 481-1256 telefonszámán vagy írjanak nekünk
a rradnai@mta.mmsz.hu címre! 

 
 
 
 

Önnek ajánljuk (Termékújdonságok, akciók)

 
 
 
 

NIR-9 forgólapátos szintkapcsoló ömlesztett anyagokhoz

MOXA alapú összekapcsolt Intelligens Közlekedési Rendszerek (ITS)

Év végi akciós rezgésmérők, hőkamerák, érzékelők és adatgyűjtők

KOBOLD Unirota Kft.

Com-Forth Ipari Informatikai Kft. PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft.

A NIR-9 a termék nedvességtartalmától és vezetőképességétől függetlenül megbízhatóan jelzi a maximális vagy minimális szintet.
A különböző konfigurációknak köszönhetően a NIR-9 széleskörű felhasználásra alkalmas a silókban és a tartályokban lévő ömlesztett és szilárd anyagok szintjének érzékelésére.

A Moxa az ipari hálózati megoldások szakértőjeként sokrétű tapasztalattal bír az Intelligens Közlekedési Rendszerek (ITS) megbízható működéséhez szükséges alapkövetelmények biztosításában nagy teljesítményű, többféle protokollt támogató és biztonságos adatátvitelt nyújtó hardver és szoftver megoldásaival.

Géprezgést mérő és elemző műszerek, rezgésérzékelők, telepített gépvédelmek, miniatűr adatgyűjtők, mobil és telepített hőkamerák. Óriási választékkal, azonnali (budaörsi raktárról történő) szállítással és nagy kedvezményekkel, valamint professzionális szakmai támogatással.

Egyúttal minden kedves Ügyfelünknek Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!


Részletek

Részletek

Részletek

POTOK Levegőfertőtlenítő készülékek

Új HIRANUMA titrálók

Ipari mérőműszer Akció!

G&G Instruments Kft.

Lambda-Elan Kft.
Endress+Hauser (Magyarország) Kft.

A POTOK levegőfertőtlenítők alkalmazása különösen aktuális a Covid19-járvány negyedik hulláma idején. Ezek a készülékek több, mint 99,9%-os hatásfokkal inaktiválják a levegőben előforduló összes mikroorganizmust (baktériumot, vírust, penészgombát).
A POTOK INTER különféle felhasználási területekre tervez és gyárt levegőfertőtlenítő berendezéseket, így pl. önálló keringtető egységeket, szellőzőrendszerbe építhető egységeket, mennyezetre szerelhető steril levegő elosztó egységeket.
Kattintson a Részletekre bővebb információért!

Ezúttal egy Európában szinte teljesen ismeretlen japán műszergyártóra szeretnénk felhívni tisztelt partnereink figyelmét, amelynek az ázsiai, amerikai és ausztráliai piacokon régóta tekintélyes piaci részesedése van titrimetriás készülékek területén.

A közelmúltban két új modellel jelentkeztek, az egyik egy univerzális potenciometriás térfogatos titráló, a másik egy coulometriás Karl Fischer titráló. Ezekről a készülékekről olvashat a Részletekre kattintva.

Az Endress+Hauser kizárólagos hazai forgalmazója, az Endress+Hauser (Magyarország) Kft. aktuális akciójának keretén belül ipari mérőműszereket értékesít raktárról, a készlet erejéig.

Nézze végig a folyamatosan frissülő listát a cég honlapján, és vegye át a kiválasztott készüléket akár még aznap! További részletekért látogasson el az Endress+Hauser honlapjára.


Részletek

Részletek

Részletek
Egy hasznos oldal Önnek! Professzionális képek a testo 883 hőkamerával

Minden ami műszer és mérés 

Műszeroldal Kft.

Testo (Magyarország) Kereskedelmi Kft. Műszeroldal Kft.

Gazdag műszaki tartalommal segítheti az ön munkáját a Műszeroldal, az egyetlen magyar nyelvű műszer/méréstechnikai szakportál!

Műszeres cég adatbázisok: forgalmazók. gyártók, fejlesztők.

Műszerek és kiegészítő tartozékaik, vizsgáló-, kalibráló, javító szolgáltatások, tanúsítás, oktatás.

Tudásbázis szakirodalmi gyűjteménnyel, hasznos adatokkal.

Műszerpiac használt műszerek vétele, eladása.

A kiemelkedő felbontású testo 883 hőkamera kiváló választás a karbantartási feladatok ellátásához és különböző gyártási folyamatok felülvizsgálatához. A műszer nagy felbontásának és magas érzékenységének köszönhetően még pontosabb mérésre ad lehetőséget, míg manuális fókusza és cserélhető objektíve teret enged a különböző objektumok precíz vizsgálatára is.

A testo 883 hőkamerák számos okos funkcióval rendelkeznek, úgy, mint a testo SiteRecognition, melynek segítségével egyszerűen párosíthatja mért adatokat a vizsgált objektumokkal. A Testo hőkameráknak köszönhetően a dokumentáció is egyszerűbbé válik. A jegyzőkönyv készítését a műszerekhez tartozó testo Thermography app kezeli, ahol megtekintheti, vagy akár meg is oszthatja azokat.

Professzionális hőkamera kiváló szakemberek számára.
Ne csak olvassa a Műszeroldal Hírlevelet, hanem hirdessen is benne! Terméket, szolgáltatást, rendezvényt vagy akár tanfolyamot!

A Műszeroldal Hírlevél többezer címre jut el havonta, állandóan ellenőrzött és karbantartott címlistára.

A hirdetése összeállításakor mindig számíthat a Szerkesztőség díjmentes szakmai és marketing tanácsaira.

Részletek

Részletek

Részletek
 
 
 
 
Hírek

Szja-visszatérítés gyermekes szülőknek


Elindult az eddigi legnagyobb lakossági napelem-pályázat!
2021. december 6-án nyílt meg a lakossági napelemes és fűtéskorszerűsítési uniós pályázat, első körben hat dunántúli megyében. Az elkövetkező hetekben az ország összes megyéjében és Budapesten is megnyílik majd a pályázati lehetőség, az egyes régiók 3-3 hétig lesznek nyitva.

> graphIT Kft.- A Siemens legrégebbi Magyarországi szoftveres partnere az ipari digitalizációban, segítség számos KKV számára
Az interjúban Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója ismerteti, hogy mit jelent Siemens partnernek lenni, illetve milyen előnyöket jelent az ipari digitalizáció a magyar kis- és középvállalkozások számára. Interjú


 
 
 
 

Műszerjavítás

> Speciális, nagy értékű mérőműszerek sikerdíjas javítása
   A megoldásért kattintson IDE!

 
 
 
   
 
 
 
Webinarok, online előadások

> A PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft. jövő évi szakmai online előadásai (dátumok, tematikák)
Olvasnivalók

> Teljes terjedelemben olvashatók az Internen az 1964-2004 között nyomtatott formában megjelent Műszerügyi és Méréstechnikai Közlemények számai

> Magyar Nemzeti Digitális Archívum (MaNDA)

> Bencze Áron: Elektroszmog - a láthatatlan szennyeződés (forrás Innotéka magazin)

> Sok érdekesség a Nivelco háza tájáról - Nivelco magazin 2021/2
 

Hasznos tudnivalók

> Érthetően az épületenergetikai besorolásokról

> Magyarország legnagyobb ingyenes internetes értelmező szótára

> Szabad hozzáférésű adatbázisok hazánkban és a nagyvilágban


Szakirodalom 


Értékes szakkönyvek olcsón
   Érdeklődjön telefonon vagy e-mail-ben 481-1256 rradnai@mta.mmsz.hu

 
 
 
   
 
 
 

Radnai Rudolf főszerkesztő 
Tel: 481-1256
Email: rradnai@mta.mmsz.hu 

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk.
A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

 
 
 
 

Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!