Látogassa meg kiemelt partnereink honlapját!
 
  
 
 

Kedves Olvasónk!

Tisztelettel köszöntjük a Műszeroldal Hírlevelünk idei első számával. Remélhetőleg ez az év már nem a bénító pandémiáról fog szólni és az élet fokozatosan visszatérhet a megszokott kerékvágásba. Kedvező akciókról, új szolgáltatásokról értesülhet az alábbiakban, de igyekeztünk minél több hasznos és aktuális ismerettel is gazdagítani a Hírlevelet. Azokról se feledkeztünk meg, akik a munka mellett a kikapcsolódást is fontosnak tartják.

A 20 éve működő Műszeroldalunk és a Hírlevél széles olvasókörhöz juttatja el a műszerezéssel és műszeres szolgáltatásokkal kapcsolatos híreket és tudnivalókat. Hirdetési áraink rendkívül kedvezőek. Éljen ön is ezzel a lehetőséggel, ne csak olvassa oldalainkat, hanem hirdessen is termékeket és szolgáltatásokat! Ha ezzel kapcsolatban további információra van szüksége, írjon a rradnai@mta.mmsz.hu címre! 

 
 
 
 

Önnek ajánljuk (Termékújdonságok, akciók)

 
 
 
 

25 éves a PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft.!

Műszer újdonságok
a TECTRA Kft.-nél

DTE - Akkumulátoros digitális hőmérő

PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft.

TECTRA Kft. KOBOLD Unirota Kft.

25 évesek lettünk!

Immár negyed évszázada szolgáljuk sikeresen ügyfeleinket a rezgésdiagnosztikától a termográfiáig - a tőlünk megszokott színvonalas termékekkel, szakmai szolgáltatásokkal és magas szintű mérnöki szolgáltatásokkal.
Ezt ünnepeljük számtalan újdonsággal és 25 év = 25% kedvezményes akciókkal. Egész éven át!
Tekintse meg aktuális akcióinkat a Részletekre kattintva!

CDP301 - hordozható kombinált víz és szénhidrogén harmatpontmérő földgázban
AR World - EMC tesztműszerek (teljesítményerősítők, antennák, mérők és komplett rendszerek)
HPC40, CTC széria - új nyomáskalibrátor és hőmérséklet kalibrátor család az Ametek-től
DRANETZ - új hálózati zavaranalizátor a HDPQ Plus
SEFELEC - a gyártósori tesztműszerek új családja az 5X sorozat
ZES-ZIMMER - az új LMG641 teljesítményanalizátor

Az új DTE sorozatú digitális hőmérsékletmérők komplett megoldást kínálnak számos ipari hőmérséklet-felügyeleti és -kijelző alkalmazásra. Ezek az akkumulátorral működő, 6 jegyű LCD kijelzővel rendelkező mérők ideális helyettesítői a bi-metál, folyadéktartályos és gázhőmérőknek.
A mérőház, a szonda és a csatlakozás is 316 korrózióálló acélból készül, az akkumulátor-élettartama 5 év.
A DTE hatékony adatrögzítési funkciót is biztosít.

Részletek

Részletek

Részletek

Elcometer 456 rétegvastagság mérő

A HYDROCAL holland cég kedvező árú elektroanalitikai termékei

NAT-102 ipari routerek

Korteszt Méréstechnika Kft.

Lambda-Elan Kft.
Com-Forth Ipari Informatikai Kft.

Az Elcometer 456 mágnesezhető (acél) vagy/és nem mágnesezhető (alu/réz) fém alapon történő rétegvastagság mérésére alkalmas. Választhat a beépített vagy a különálló szondás kivitelek közül. Alap (Basic), fix memóriás (Standard) és osztható memóriás (Top) verzióban kapható.

Az ElcoMaster szoftver segítségével az adatok kiértékelhetők és jegyzőkönyvezhetők PC-n vagy okostelefonon (iOS, Android).

Korteszt Méréstechnika - komplex megoldások helyszíni és laboratóriumi festék- és bevonatvizsgálatra: szín- és fényességmérők, tapadásmérők, keménységmérők, koptatógépek, sópermet kamrák stb.

A HYDROCAL holland cég az XS Instruments céggel együttműködésben gyárt és forgalmaz elektroanalitikai célú standard oldatokat, referencia elektrolitokat, elektród-tisztító- és kondicionáló, illetve elektród-tárolóoldatokat széles választékban.
Gyártmányaik NIST, illetve professzionális készítményeik DAkkS/DKD, vagy DANAK/DFM tanúsítással kaphatók.
Előnyeik:
- A versenytársakhoz képesti határozottan alacsonyabb árak
- több különböző térfogatú kiszerelés
- praktikus oldat színezés
- az oldattal együtt szállított tanúsítvány
- gyors szállítás.

Az IIoT és Ipar 4.0 térhódításával együtt jár a hálózati eszközök integrációja a meglévő infrastruktúrába, amely azonban nagy kihívást jelent. Az IP-konfigurációk elvégzése bonyolult és sok hibalehetőséget rejt.
A Moxa NAT-102 sorozat routereit az ipari automatizálási hálózatokban lévő eszközök IP címének egyszerű konfigurálására tervezték. A NAT-102 széria teljes NAT funkcionalitást biztosít lehetővé téve, hogy a gépeket bonyolult, költséges és időigényes konfigurálás nélkül igazítsuk a különböző hálózati forgatókönyvekhez. Emellett védelmet is biztosítanak a külső felhasználók jogosulatlan hozzáférése ellen.

Részletek

Részletek

Részletek
 
 
 
 
> Képezze magát 2022-ben is!
A graphIT kollégái szakértői segítségével sajátíthatják el az érdeklődők a Solid Edge használatát, az alapoktól egészen a professzionális szintig. A magas gyakorlati aránynak köszönhetően, illetve a kiegészítő elméleti oktatásnak hála, élesben, az iparban hasznosítható tudást adunk át a résztvevőknek. Részletek


 
 
 
 

Műszerjavítás

> Speciális, nagy értékű mérőműszerek sikerdíjas javítása
   A megoldásért kattintson IDE!

 
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
 

Radnai Rudolf főszerkesztő 
Tel: 481-1256
Email: rradnai@mta.mmsz.hu 

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk.
A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

 
 
 
 

Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!