Látogassa meg kiemelt partnereink honlapját!
 
  
 
 

Kedves Olvasónk!

Tisztelettel köszöntjük Hírlevelünk idei első számával, amelyet gazdag tartalma miatt érdemes végigolvasni! 

Az év eleje fontos időszak a műszer- és eszközbeszerzések szempontjából. Éppen ezért olvasókörünkhöz most is igyekszünk eljuttatni a műszerezéssel és műszeres szolgáltatásokkal kapcsolatos friss híreket és tudnivalókat. Ebben a számunkban műszer akciókról, új szabványokról, rendeletekről, metrológiai és méréstechnikai képzésekről és még sok egyéb fontos témáról találhatnak ismertetőket. Emellett szokásunkhoz híven kikapcsolódási ötleteket is adunk az olvasóknak.


Ne felejtsék, hogy Hírlevelünkben nemcsak KERESNI, hanem HIRDETNI is érdemes termékeket, szolgáltatásokat, és webinár előadásokat. Ha ezzel kapcsolatban további információra van szüksége, írjon a rradnai@mta.mmsz.hu címre! 

 
 
 
 

Önnek ajánljuk (Termékújdonságok, akciók)

 
 
 
 

 Új kompakt és intelligens Testo mérőműszerek

NSC - Kapacitív szintkapcsoló
Messzire nyúlik!

Akció: ipari swtichek és adatgyűjtő eszközök raktárról a Com-Forth Kft. webshopjában

Testo (Magyarország) Kereskedelmi Kft.

KOBOLD Unirota Kft. Com-Forth Informatikai Kft.

Időhiány, végtelen teendő-listák és összetett feladatok ez jellemzi napjainkat. A Testo új digitális mérőműszerei mindig kéznél vannak, ha gyorsan pontos mérésekre van szüksége ipari és gyártási környezetben. Rugalmasak, felhasználóbarátok, és csatlakoznak okos készülékekhez.

A testo Smart alkalmazással egyszerű a mért értékek tárolása, elemzése és dokumentációja, emellett a második képernyő funkció is bármikor használható. Az új termékcsalád hatékony megoldást nyújt a légkondicionálók és szellőztető rendszerek ellenőrzésére, a beltéri komfortérzet felmérésére, valamint a nyomás- és hőmérsékletmérésre.

Az alkalmazási körülményektől függően az NSC merev rúddal vagy flexibilis kábelszondával is szállítható. Ez utóbbi hossza állítható a változó igényeknek megfelelően. Az érzékelő érzékenysége az ömlesztett áru típusához és sűrűségéhez, valamint a silók geometriájához igazítható.

Jellemzők:

✔ Max. 80 °C üzemi hőmérséklet
✔ -0.1 … +0.5 bar üzemi nyomás
✔ Különféle adapterekkel bővíthető standard menetes csatlakozás
✔ ATEX megfelelőség

Könnyű telepítés, csekély kopás, csatlakoztatható kiértékelő modul, változó közegekhez is alkalmazható.

Van, ami 2023-ban sem változik: ahhoz, hogy hosszú távon működtethető rendszerek épülhessenek, megbízható és időtálló megoldásokra van szükség. Ezek kialakításához és fenntartásához kínáljuk a MOXA termékeit, amelyek már számos területen bizonyítottak.

Ráadásul évindító akciónk keretén belül most kedvezményekkel szerezhetsz be egyes modelleket!

Részletek

Részletek

Részletek

Hőkamerák - korrekt szakmai támogatással

Barrus anyagvizsgáló rendszerek a hazai és nemzetközi piacon

Elektroanalitikai oldatok a Reagecon cég kínálatában

PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft.

Absolute Méréstechnika Kft.

Lambda-Elan Kft.

Hőkamerát csak korrekt szakmai tanácsadással érdemes beszerezni, ezért cégünk mérnöki támogatást is nyújt. A 25 éves tapasztalatunk garancia arra, hogy új hőkamerája biztosan megfelel a feladatainak. Termográfiai szakkönyvet és színvonalas szakmai előadásokat is kínálunk, a hőkamerákat pedig ki is próbálhatja!

Magyarország legnagyobb választéka, budaörsi raktárról azonnal. Örömmel várjuk érdeklődését!

A Barrus szakítógépek az utóbbi évtizedben elterjedtek mind a hazai, mind az európai piacon.
Ezt egyedülálló ár-érték arányuknak, rendkívüli pontosságuknak és megbízhatóságuknak köszönhetik. A két termékcsaládból a Barrus WHITE az ipari alkalmazások csaknem minden igényét kielégíti, míg a Barrus RED kivitele az exkluzivitás érzetét biztosítja speciális felszerelési lehetőségekkel (például video extensometer) és szervohidraulikus megoldási lehetőségekkel.

Ezúttal a cégünk által forgalmazott ír Reagecon cég elektroanalitikai oldataira (pH pufferek, vezetőképesség standardok, titráló reagensek,elektród kondícionáló és regeneráló oldatok stb.) szeretnénk felhívni partnereink szíves figyelmét.
A Részletekre kattintva megtekintheti a cég termék választékát és olvashat az elektroanalitikai oldatok kiválasztásával kapcsolatos fontos szakmai szempontokról is.

Részletek

Részletek

Részletek
 
 
 
   
 
 
 

Műszerjavítás

> Speciális, nagy értékű mérőműszerek sikerdíjas javítása
   A megoldásért kattintson IDE!


 
 
 
 
Álláshirdetés

Állások minden szakmában: On-line mérnöki, műszaki állásközvetítés, minőségi állásajánlatokkal, friss hirdetésekkel..

Bemutatkozás

> Szolgáltatásaival és termékeivel bemutatkozik a Lighting Lab Kft.


> Bemutatkozik az M.K.T-Őri Mérnöki Iroda Kft.
A Kft. munkavédelmi, környezetvédelmi, tűzvédelmi, kémiai biztonsági feladatok ellátásával, valamint műszeres vizsgálatokkal foglalkozik. Szolgáltatásait egész Magyarország területén végzi.

 
 
 
   
 
 
   
 
 
 

Radnai Rudolf főszerkesztő 
Tel: 481-1256
Email: rradnai@mta.mmsz.hu 

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk.
A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

 
 
 
 

Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!