A SOUNDBOOK Hungary Kft. hagyományos műszer forgalmazási és szakértői tevékenységei mellé mostantól már a 100 éves német anyacég 2002 óta Magyarországon is bejegyzett D.A.S Jogvédelmi Zrt szolgáltatásait is közvetíti a szakma számára felismerve az igényt az egyre növekvő számú jogsértési problémák kezelésére.

Mit is kínálunk a jogvédelem keretében?

A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. jogvédelmi szolgáltatásai keretében elősegíti azt, hogy a biztosított személy vagy cég érvényesíteni tudja a jog területén jogos érdekeit, és a D.A.S viseli, átvállalja az ehhez szükséges költségeket. A jogvédelmi biztosítás célja a biztosított (magánszemély, család illetve cég) jogi érdekeinek megóvása, szakszerű tanácsadás segítségével peren kívül, gyors, békés úton. Ha az eljárás lefolytatásához szükséges, a D.A.S megfelelő tapasztalattal rendelkező szakjogászt javasol a biztosított képviseletére 0-24 órában. A biztosítottnak természetesen jogában áll képviselőjét szabadon is megválasztani.

a) Minden biztosítási esemény alkalmával a D.A.S. a biztosított helyett megtéríti a felmerülő kiadásokat. Ilyenek például:
• a konkrét káresetek lebonyolításával megbízott D.A.S. szakemberek működésével kapcsolatos költségek;
• az esettel foglalkozó illetékes bíróság helyén eljáró jogi képviselő díja illetve költségei, amennyiben megbízása elengedhetetlen az ügy sikeres lebonyolítása érdekében;
• a bírósági eljárással kapcsolatos kiadások és költségek;
• a bíróság által beidézett tanúk és bírósági szakértők költségei;
• a másik fél kiadásai és költségei, ha annak megfizetésére a bíróság a biztosítottat kötelezi;
• az ítélet végrehajtására irányuló kérelem költségeit egy végrehajtási kísérlet erejéig;
• a biztosított útiköltségét a bírósági eljárás helyszínére, amikor szükséges az ő személyes jelenléte.

b) Amennyiben a D.A.S. ügyfelét gondatlanságból elkövetett bűncselekmény miatt külföldön előzetes letartóztatás, vizsgálati fogságba helyezés fenyegeti, akkor a D.A.S. kamatmentesen kauciót (óvadékot) előlegez meg helyette. Mindezek érvényesek a volt SZU utódállamai kivételével egész Európa területére, valamint a Földközi tengerrel határos államokra.

Minden egyes biztosítási esemény alkalmával a D.A.S. a biztosított helyett megtéríti a szerződésben részletezett szükséges kiadásokat.

Amennyiben Ön is úgy találja, hogy ez a szolgáltatás Önnek és/vagy cégének hasznos lehet, keressen meg minket a következő elérhetőségeken, hogy együtt kiszámolhassuk mekkora jogi- és pénzügyi előnyhöz juthatnak.

Az Ön tanácsadója:
Szabó Zoltán jogvédelmi tanácsadó
Mobil: +3630 985 6163, E-mail: jogvedelmetakarok@gmail.com 

 
 
 
 

Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!