Látogassa meg kiemelt partnereink honlapját!
 
  
 
 

Kedves Olvasónk!

Reméljük mindannyian, hogy belátható időn belül visszatérhet az élet, a magán- és a szakmai élet a megszokott kerékvágásba! Még nemigen látható, hogy mennyire lesz más a szakmai kapcsolattartás a jövőben, az viszont biztosra vehető, hogy az elektronikus tájékoztatás szerepe nőni fog.

A Műszeroldal jellegénél fogva a lehető legalkalmasabb a műszer/méréstechnika területén a hatékony és gyors szakmai tájékoztatásra. Jól jelzi ezt a tényt, hogy jelentősen megnőtt az utóbbi két hónapban a portál látogatottsága. Szerkesztőségünk mindent megtesz azért, hogy minden érdeklődő megtalálja oldalainkon a számára szükséges szakmai információt!

 
 
 
 

Önnek ajánljuk (Termékújdonságok, akciók)

 
 
 
 

Megger MIT 420/2 szigetelésvizsgáló

CLEAN gyártmányú vízanalitikai teszterek, ORION mérőszonda újdonságok

Opto 22 groov RIO

MaxiCont Kft.

Lambda Elan Kft. Com-Forth Ipari Informatikai Kft.
- A Megger új szigetelés- és folytonosságvizsgáló műszere gyorsabb és pontosabb az elődjénél. A mérőfeszültség szabadon állítható, automatikus folytonosság vizsgálatra, valamint polarizációs index (PI) és dielektromos abszorpciós együttható (DAR) vizsgálatra is alkalmas.
A műszert 2020.05.19. - 06.30. között árkedvezménnyel kínáljuk!

Ismerje meg a CLEAN Instruments/Sanghai cég egyedülállóan széles elektrokémiai vízanalitikai teszter kínálatát, valamint a Thermo Fisher Scientific konszern ORION leányvállalatának újszerű mérőszondáit!

Egy automatizálási, IIoT és Ipar 4.0 alkalmazásokhoz fejlesztett 10 csatornás intelligens távoli I/O, szabadon konfigurálható analóg vagy digitális, ki- vagy bemenetekkel, mely lehetővé teszi különféle szenzorok kiolvasását, remekül alkalmazkodik a gyakran változó üzemeltetési környezethez, biztonságosan elérhető távolról és közvetlenül adatbázisba vagy felhőbe küldi a terepi adatokat.

Részletek

Részletek

Részletek

Anyagvizsgálati fogyóanyagok - FOMA röntgenfilmek, FLUXO PT-MT vizsgálószerek kedvező egységárakon  

HŐMÉRSÉKLET ELLENŐRZÉS TESTO INFRAHŐMÉRŐKKEL

Villamos jármű töltőállomások
ÉV felülvizsgálata

PAL-MONT Kft.

TESTO (MAGYARORSZÁG) KERESKEDELMI KFT.

C+D Automatika Kft.

Tisztelt Érdeklődők! Cégünk fő profilja az anyagvizsgálatokhoz szükséges fogyóanyagok, készülékek, eszközök forgalmazása.

További információk termékeinkről a Részletekre kattintva a weboldalunkon érhetők el.

A Testo infrahőmérőivel érintésmentesen mérheti különböző felületek hőmérsékletét. Az állítható emissziós tényező és a precíz mérési pontosság révén lehetőség van bőr felületi hőmérsékletének mérésére is.
A Testo által kínált egyes infrahőmérő típusoknál a mért értékek elmentésére, utólagos számítógépes kielemzésére vagy akár USB kábelen keresztül számítógéppel összekötve online mérésre is van lehetőség. Egyes modellek rendelkeznek HACCP minősítéssel, így használhatók az élelmiszeripar területén is.

Meglévő érintésvédelmi műszerekhez (Eurotest XD, XEBT) használható EVSE adapter lehetővé teszi egy- és háromfázisú töltőállomások ÉV felülvizsgálatát Type 2 csatlakozóval.

Részletek

Részletek

Részletek

SIUI és Mitcorp készülékek - Ultrahangos és vizuális anyagvizsgálati megoldások

Újdonságok, szakmai hírek a szivattyútechnika területéről

Minden ami műszer és mérés

PAL-MONT Kft.

Valasek Szivattyútechnika Kft.

Műszeroldal Kft.

Tisztelt Érdeklődők!
Cégünk SIUI és Mitcorp képviseletként működik, így kínálatunk részeként az ultrahangos hibakereső készülékek és az ipari videoendoszkópok is elérhetők kedvező áron. További információk termékeinkről weboldalunkon érhetők el.

Valasek Szivattyútechnika Kft. Hírlevelében az aktuális céginformációk mellett - mint a Korona vírus munkarend vagy az ISO 9001 audit - termék újdonságokról (WH sorozatú többlépcsős centrifugál szivattyúk), karbantartási és szerviz információkról, valamint a cég teljes termék választékáról olvashatunk.

Műszeres cég adatbázisok: forgalmazók. gyártók, fejlesztők. Műszerek és kiegészítő tartozékaik, vizsgáló-, kalibráló, javító szolgáltatások, tanúsítás, oktatás. Tudásbázis szakirodalmi gyűjteménnyel, hasznos adatokkal. Műszerpiac használt műszerek vétele, eladása.

Részletek

Részletek

Részletek

 
 
 
 
Hírek

> graphIT Kft.: Hatékonyságnövelő megoldásaink

Napi munkánk során sokszor keresnek meg Ügyfeleink olyan témákkal, kérdésekkel, amelyre választ keresnek akár a tervezés (CAD), akár a gyártás (CAM) vagy néhány esetben az analízis (CAE) és termékadatkezelés területén (PLM). Ebben próbálunk minden esetben segíteni. Részletek> Bértámogatás igénylése. Segítség a támogatásra való jogosultság megállapítása, a támogatási kérelem kitöltése, illetve benyújtása során.

> Gyorsabban utalja ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a kis- és középvállalkozásoknak a visszaigényelt áfát

> Új NAV állásfoglalás - PDF-ben kibocsátott számla is használható elektronikus számlaként.

  NAV: Az elektronikus számlákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók 2020.04.16.

 
 
 
 

Szakkiállítás, konferencia, szimpózium

>  A szakmai rendezvények a vírus helyzettel összefüggésben elmaradnak, illetve későbbi időpontban kerülnek megrendezésre. 
    A konkrét időpontokról a rendezvények honlapján lehet tájékoztatást kapni!

> Profilaxis tájékoztató

 
 
 
 

Használt műszer

> A Global Focus Kft. frissíti kölcsönzési műszerparkját!
Tekintse meg az eladásra kínált műszereik listáját!

Miért érdemes vásárolni?

  • a műszerek jó állapotban vannak,
  • rendszeresen karbantartottak,
  • kérésre kalibráljuk őket. A kalibrálásra kérjen extra ajánlatot!
  • vásárláskor 2 hónapos garanciát nyújtunk.

Műszerjavítás

> Drága műszerének, berendezésének a gyártója megszűnt? A szakszerviz javíthatatlannak minősítette, illetve a „speciális” fődarab-csere túl drága? Csak külföldön van szakszerviz és a szállítás + előzetes vizsgálati díj százezres nagyságrendű? A megoldásért kattintson IDE!

 
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
 

> Fontos tudnivalók a Koronavírusról

Ki kinek adhat vért, vércsoport kompatibilitás


Tudományról egyszerűen - Ritz Ferenc rovata
Tudományos érdekességek közérthetően XII. évfolyam, 5. szám

Szakirodalom 

Értékes szakkönyvek olcsón
   Érdeklődjön telefonon vagy e-mail-ben 481-1256, rradnai@mta.mmsz.hu

 
 
 
   
 
 
 

Radnai Rudolf főszerkesztő 
Tel: 481-1256, 481-1321, Fax: 481-1197
Email: rradnai@mta.mmsz.hu 

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk.
A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

 
 
 
 

Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!