Látogassa meg kiemelt partnereink honlapját!
 
  
 
 

Kedves Olvasónk!

Lassan megindul a kilábalás a COVID járványból, de az biztos, hogy normális élet visszaállása nagyon el fog húzódni. Szinte bizonyos, hogy az üzleti életben a személyes kapcsolattartás szerepét a jövőben egyre inkább a biztonságosabb kommunikációs formák veszik át. Így az eddiginél is fontosabb szerepet kapnak az elektronikus szakmai kiadványok és információ források, mint a Műszeroldal Hírlevél, és a Műszeroldal szakmai adatbázis.

A növekedő érdeklődés azt jelenti, nemcsak KERESNI, hanem HÍRDETNI is érdemes is a Műszeroldal lapjain! Termékeket, szolgáltatásokat és webinár előadásokat egyaránt érdemes közzé tenni! Kedvezményes, az Ön vállalkozására szabott marketing ajánlatért írjon rradnai@mta.mmsz.hu címre!  

 
 
 
 

Önnek ajánljuk (Termékújdonságok, akciók)

 
 
 
 

Akciós ajánlat SVANTEK műszerekre!

LNM - Mikrohullámú szintkapcsoló

Megger TRAX multifunkciós transzformátor- és alállomási mérőműszer bemutató webinar

Józsa és Társai Kft.

KOBOLD Unirota Kft. MaxiCont Kft.

Speciális év eleji akció

2021. június 30-ig.

Ha most vásárol, megtakaríthat akár 20 %-ot is!

Szintérzékelés minden helyzetben

Ez a szintkapcsoló egy mikrohullámú mező létrehozásával érzékeli a tartályok feltöltöttségi szintjét, még kondenzátumok vagy habot képző közegek esetén is. Megbízhatóan működik vezetőképes és nem vezető folyadékokban is, és mindez a csővezetékekben történő telepítés helyzettől függetlenül megvalósítható.

A Megger TRAX multifunkciós mérőkészüléke több, különálló transzformátor mérőkészüléket (áttétel- DC tekercsellenállás- kapacitás- és tan delta mérőt stb.) egyesít magában. A készülék kiegészítőivel alkalmas még egyéb alállomási mérésekre is, például megszakító-, földelőháló- átmeneti ellenállásmérés. A készülék további előnye a felhasználóbarát kezelőfelület. A TRAX készülék az alapja szintén bemutatásra kerülő transzformátor mérőkocsinak.

Részletek

Részletek

Részletek

Méréstechnikai újdonságok és különlegességek

A testo 400 klíma- és légtechnikai mérőműszer

Védd meg kritikus rendszereidet a MOXA behatolás megelőzési megoldásával!

PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft.

Testo (Magyarország) Kereskedelmi Kft.
Com-Forth Ipari Informatikai Kft.

Szállítmányfelügyelet miniatűr-adatgyűjtővel káresemény fizikai paraméterei és helyszínének rögzítése révén! Lázas betegek termográfiai detektálása most már 0,2°C abszolút mérési pontossággal a Workswell MEDICAS termográfiai rendszerrel!

Tekintse meg az aktuális újdonságainkat és akciónkat is!

Egy multifunkciós IAQ (Indoor Air Quality) mérőműszerrel megannyi érték mérhető ipari környezetben. Ezáltal hasznos eszköz akár a helyiségek levegő minőségének ellenőrzésére, akár a különböző berendezések felületi hőmérsékletének vizsgálatára, illetve akár a lég- és klímatechnikai rendszerek beszabályozásánál egyaránt.
A mérések digitális formában archiválhatóak. A vezetett mérési menük pedig leegyszerűsítik a folyamatokat. A műszer alkalmas lehet akár rövidebb időtartamú-, akár hosszabb idejű mérések elvégzéséhez is.

A Moxa ipari IPS/IDS megoldásai lehetővé teszik az üzemi informatikai (OT) hálózatok biztonsági átláthatóságát, és megvédik azokat a biztonsági fenyegetésektől. Képesek több dedikált ipari protokollt is azonosítani, valamint a virtuális patch-ekkel az elavult operációs rendszerek, szoftverek és az ipari berendezések sérülékenységeit is kiküszöbölik.

Részletek

Részletek

Részletek

Talaj tömörség és terhelhetőség mérés

Egy hasznos oldal Önnek!

MANTECH PeCOD analizátor

ALLTEST Műszerfejlesztő Kft.

Műszeroldal Kft. Lambda-Elan Kft.

Mélyépítési munkáknál a tömörség és teherbírás mérése, tanúsítása elengedhetetlen. Mind az építtetőknek, mind a kivitelezőknek alapvető fontosságú a teherbírás és a tömörség gyors ellenőrzésének lehetősége. A hagyományos mérési módszerek között újításaival, korszerű, környezetbarát szemléletével kiemelkedő helyet foglal el a B&C dinamikus tömörség- és teherbírás mérő készülék. A BC berendezés a tömörségi fokot a tömörödési alakváltozásból határozza meg, és ezzel egyidőben még a teherbírást is méri.

Műszeres cég adatbázisok: forgalmazók. gyártók, fejlesztők. Műszerek és kiegészítő tartozékaik, vizsgáló-, kalibráló, javító szolgáltatások, tanúsítás, oktatás. Tudásbázis szakirodalmi gyűjteménnyel, hasznos adatokkal. Műszerpiac használt műszerek vétele, eladása.

A PeCOD készülék segítségével 10 perc alatt megbízható, a hagyományos bikromátos, permanganátos mérésekkel jól korreláló KOI (COD) eredményeket kaphatunk az ivóvíz minőségű alacsony szennyezettségű vízmintáktól az súlyosan szennyezett élelmiszeripari és gyógyszeripari szennyvizek igen magas mérési tartományáig.

szletek

Részletek

Részletek
 
 
 
 
Hírek

> Friss hírek a Nemzeti Akkreditáló Hatóság honlapjáról

> Internet Laboratórium vizsgálja a hazai online vásárlások biztonságát menedzserképzésén

> Solid Edge Startup program- Ingyenes Solid Edge licensz, Startup vállalkozások számára
Mint Startup vállalkozás, Önnek valószínűleg az a legfontosabb, hogy a lehető leggyorsabban piacra dobja termékeit és szolgáltatásait. A Solid Edge segítségével most megvalósíthatja terveit, ötleteit. A Siemens Digital Industries Software által, a Startupok számára létrehozott Solid Edge programunkkal pedig mindezt ingyen kezdheti el a graphIT kft. szakmai támogatásával!
Olvassa el a feltételeket és regisztráljon!

Szakkiállítás, konferencia, szimpózium

> #MEEnet #InfoShowLIVE
A villamosenergia-ipar fontos szereplői a villanyszerelők, akik számára a Magyar Elektrotechnikai Egyesület évek óta külön rendezvényt szervez INFOSHOW néven.
A járványhelyzet miatt ebben az évben online rendezvényt indít, #MEEnet#InfoShowLIVE címmel. Részletek

> Az októberre tervezett XX. Szigetelésdiagnosztikai Konferenciát elhalasztják, egyenlőre nincs új időpontja a rendezvénynek.


> VIRTUÁLIS ZÖLDIPARI EXPO ÉS KONFERENCIA
   Részletek

 
 
 
 

Műszerjavítás

> Speciális, nagy értékű mérőműszerek sikerdíjas javítása
   A megoldásért kattintson IDE!
 
 
 
   
 
 
 
Webinarok, online előadások

> Metrológiai képzések
Mérőeszköz Felügyelő online képzés: 2021. május 10-12.
Metrológus Technikus online képzés: 2021. május 10-14.
Részletek, jelentkezés


> A PIM Professzionális Ipari Méréstechnika Kft. szakmai online előadása (dátumok, tematikák)

Olvasnivalók

Hasznos tudnivalók

> Változások az EU ÁFA-szabályozásában

> TUDOMÁNYPLÁZA

Tudományról egyszerűen - Ritz Ferenc rovata
Tudományos érdekességek közérthetően XIII. évfolyam, 3.szám 

Szakirodalom 

Értékes szakkönyvek olcsón: Kiárusítás: minden könyv 50%-
   Érdeklődjön telefonon vagy e-mail-ben 481-1256 rradnai@mta.mmsz.hu

 
 
 
   
 
 
 

Radnai Rudolf főszerkesztő 
Tel: 481-1256, 481-1321, home office: 359-1781
Email: rradnai@mta.mmsz.hu 

Szerkesztőségünk várja olvasóink hozzászólásait, megjegyzéseit, javaslatait a számok tartalmával kapcsolatban. Közérdekű észrevételeket szívesen közreadunk.
A Hírlevélben szereplő tartalomért a szerzők felelnek!

 
 
 
 

Ha hibásan jelenik meg a hírlevél, olvassa el internetes portálunkon!